sâmbătă, 4 iulie 2015

Carligele CPK Carp&More

                                               Carligele CPK Carp&More

   Gama de carlige CPK Carp&More include doua modele: Curv si Wide

   Primul, un model deja clasic pentru majoritatea firmelor, modelul CPK Carp&More avand insa o tija usor mai lunga decat lungimea standard a modelelor de pe piata, motiv pentru care consider ca se potriveste de minune folosit in monturi blow back cu anou metalic si in monturi rigide cu D-ul lung. In continuarea tijei, ochetul este orientat spre interior, ceea ce-l ajuta sa se intoarca rapid in gura pestelui si un varf drept si lung, foarte ascutit.
   Al doilea model - denumit Wide, este un carlig cu deschidere mare, tija de lungime medie, cu ochetul drept si varful spre interior, foarte ascutit. Nu agata la fel de rapid precum un carlig cu varful drept, insa are o priza mult mai buna in gura pestelui datorita formei si il folosesc mai ales in situatii de substrat dur, cu pietris si agatatura, pentru ca isi protejeaza mult mai bine varful care ramane astfel mult mai ager de indata ce momeala este aspirata.

   Se poate folosi in mai multe tipuri de monturi, personal il flosesc intr-o montura combi, ajutat de un adaptor line alinger sau tub termocontractabil, modelat la abur.


   Fir intins!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu