joi, 6 octombrie 2016

Accesorii Fox in pescuitul plantat

    Diferente mari de adancime, platorui, praguri, tot felul de structuri, bolovani plini de scoici, plauri, buturugi - acesta este peisajul submers al unor lacuri pe care am pescuit in ultima vreme. In conditiile acestea de pescuit, ma intereseaza in mod special rezistenta materialelor pe care le folosesc, insa pun accent si pe partea de camuflaj si prezentare.

  Cum imi aleg materialele? Nimic mai simplu:   Primul aliat este Fox Snag Leader de 0,60 mm, un inaintas mono foarte rezistent la abraziune disponibil intr-o culoare de camuflaj sau transparent.   Mergand mai departe, in loc de leadcore folosesc un material usor de lucrat, fara insertie de plumb, extraordinar de rezistent, care are si avantajul ca este foarte, foarte suplu si poate prelua forma substratului obtinand astfel o prezentare excelenta – Fox Submerge 45 lb.
   Firul de forfac este ales pe aceleasi considerente: rezistenta, camuflaj, suplete si este excelent pentru pescuitul plantat – Fox Reflex Camo 35 lb ce se potriveste excelent in combinatie cu carligul Fox S4 nr. 4. Doar 7 spire in aceasta configuratie ii asigura carligului o rotatie excelenta in gura crapului.
 100 % pesti pusi pe saltea, cu acestea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu